Varaa aika
netissä

avoinna 24 / 7

Varaa aika
p. 010 2790 620

Tervetuloa ystävälliselle hammaslääkärille Veikkolaan

11.03.15

Implanttihoidosta

Implanttihoidot ovat vastaanotollamme lisääntyneet huimasti. Olemme huomanneet, että potilaat kilpailuttavat hoitokokonaisuuksia sekä yksittäisiä implanttihoitoja. Hinnoissa todella on eroja. On kuitenkin hyvä muistaa, että ammattitermien ja eri hoitojen taustalla voi olla moninaisia, toisistaan poikkeavia ratkaisuja. Implanttimerkki on vain yksi hintaan vaikuttava asia. Joskus tehdään kompromissiratkaisuja, mikä osaltaan vaikuttaa hintaan. Luusiirre (luuaugmentaatio) on arvokas toimenpide ja proteettisia (päälle tuleva rakenne) ratkaisuja on erilaisia. Implantoitava aluekkin vaikuttaa hoitoon ja sen vaativuuteen.

Näin lyhykäisyydessään: Perus implanttihoito, ilman luusiirteen tarvetta, aina valmiiksi kokonaisuudeksi asti, sisältäen laboratoriokulut maksaa 1850 euroa. Huom. tämä sisältää myös tarvittavat kontrollikäynnit ja röntgenkuvat!

 

Eli, jotta tarjoukset ovat vertailukelpoisia, on hyvä tietää, mitä kukin tarjous tarkalleen pitää sisällään ja minkälainen on hoitosuunnitelma. 

Vastaanotollamme annettava kustannuslaskelma pitää sisällään kaikki hoitoon liittyvät kulut aina valmiiseen rakenteeseen asti, mikäli muuta ei ole sovittu. Hinnat pitävät sisällää myös tekniset kulut (laboratoriokulut).

Pääasiassa käytämme implanttihoidossa Saksan ja Sveitsin markkinaykköstä Camlog:ia (Conelog). Totesin jälleen viikolla kymmenen Saksassa implanttikursseilla Camlogin implanttien paremman laadun verrattuna muihin markkinoiden valtamerkkeihin (Straumann, Astra, Ankylos, Nobel jne). Tästä osoituksen mm. Freiburgin yliopiston kattavat tutkimukset!

 

Tarjoamme ilolla myös jatkossa laadukasta ja hinnaltaan kilpailukykyistä hoitoa!


Henkilökuntamme palveluksessasi

okko sivonen

Okko Sivonen

Hammaslääketieteen lisensiaatti

okko.sivonen(a)veikkolanhammaslaakari.fi

yhteys@veikkolanhammaslaakari.fi


 


Leo Hyry

  Leo Hyry 

  Hammaslääketieteen lisensiaatti

  leo.hyry(a)veikkolanhammaslaakari.fi

 

 

 

 


Pia Miettinen

  Pia Miettinen

   Hammashoitaja

   yhteys@veikkolanhammaslaakari.fi

 

 

 

  Anna-Kaisa Sivula

  Anna-Kaisa Sivula

   Suuhygienisti

   yhteys@veikkolanhammaslaakari.fi

Sijainti

Hammaslääkäriasema sijaitsee aivan Veikkolan keskustassa, lähellä Turun moottoritietä. Meille on nopea tulla myös Lohjalta, Espoosta, Vihdistä tai Kirkkonummelta. Vastaanottomme on 1. kerroksessa, mistä johtuen myös pyörätuolilla on helppo tulla meille. 

Yhteystiedot ja kartta